O podjetju

Podjetje TBS Team 24 s sedežem v Mariboru se že od leta 1996 ukvarja z nudenjem storitev klicnega centra in asistenčnih storitev za zavarovalniške družbe, banke, avtomobilsko industrijo, turizem in različne druge industrijske veje. Našim strankam zagotavljamo 24-urno dosegljivost in mobilnost vse dni v letu. Dosegljivost izven delovnega časa lahko zagotovimo tudi vašemu podjetju. Naj bodo vrata vašega podjetja s pomočjo 24 urnega klicnega centra TBS TEAM 24, odprta tudi izven rednega delovnega časa.

Na našem podjetju so zaposleni motivirani operaterji, ki za vsako težavo najdejo hitro in kakovostno rešitev. Vsi sodelavci govorijo poleg slovenskega, še vsaj dva tuja jezika, kar nam omogoča, da po potrebi postrežemo tudi vaše stranke iz tujine. Vse zbrane informacije nemudoma sporočimo odgovornim osebam na vašem podjetju.

Področje delovanja asistenčnega podjetja je Slovenija, vse države EU in Sveta. Ne glede na to, kje se naše stranke nahajajo, TBS TEAM 24 poskrbi, da se vse skrbi naših strank hitro in zadovoljivo rešijo.

Poleg profesionalnega odnosa do dela, se v našem podjetju najde tudi čas za tkanje zdravih medosebnih odnosov.